top of page

À la carte

Gelieve uw bestelling voor het weekend door te geven vóór donderdagavond.

Seizoenshapjes

Seizoenshapjes

5 hapjes per persoon.

 16

Voorgerechten

Carpaccio Belgisch witblauw

Rucola,pijnboompit,parmezaan.

 19

Noordzeevis

Prei,tomaat, jus van vermouth.

 24

Vis

Gerookte zalm

Citrus,sjalot,dille.

 22,5

Hoofdgerechten

Filet pur varken

Bloemkool,gebakken krieltjes,dijonaisesaus.

 25

Parelhoen traag gehaard

Seizoensgroenten,jonge wortel, gepofte krieltjes, seizoensgroenten,fine champagne.

 34

Kabeljauw

Spinazie,scampi black tiger,witte wijn saus.

 34

Vis

Kalfsfilet

Wortel,rösti aardappel,jus van rozemarijn.

 32

Duif d’anjou

Butternut,oesterzwam,hasselbanck, jus van port.

 40

Desserts

Cassis

Panna cotta ,chocolade, peer.

 12

Passievrucht

Panna cotta vanille,yuzu,braambes.

 12

Cuisine Maxim (75 of 92).jpg

ALLERGENEN

  1. Melk en zuivelproducten (inclusief lactose)

  2. Eieren en ei-producten

  3. Glutenbevattende granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver en spelt

  4. Noten zoals amandel, hazelnoot, walnoot, cashew, pecannoot, paranoot, pistache en macadamia

  5. Pinda’s (aardnoten)

  6. Soja en soja-afgeleiden

  7. Schaaldieren (zoals garnalen, krab of kreeft)

  8. Vis en visproducten

  9. Weekdieren zoals mosselen, oesters of inktvis

  10. Sesamzaad

  11. Mosterd

  12. Selderij

  13. Sulfieten (vaak gebruikt als bewaarmiddel)

  14. Lupine (een minder bekende peulvrucht, soms in glutenvrije producten)

bottom of page