À la carte
Gelieve uw bestelling voor het weekend door te geven vóór donderdagavond.
Seizoenshapjes
Seizoenshapjes
5 hapjes per persoon.
16
Voorgerechten
Carpaccio Belgisch witblauw
Rucola,pijnboompit,parmezaan.
19
Noordzeevis
Prei,tomaat, jus van vermouth.
24
Gerookte zalm
Citrus,sjalot,dille.
22,5
Hoofdgerechten
Filet pur varken
Bloemkool,gebakken krieltjes,dijonaisesaus.
25
Parelhoen traag gehaard
Seizoensgroenten,jonge wortel, gepofte krieltjes, seizoensgroenten,fine champagne.
34
Kabeljauw
Spinazie,scampi black tiger,witte wijn saus.
34
Kalfsfilet
Wortel,rösti aardappel,jus van rozemarijn.
32
Duif d’anjou
Butternut,oesterzwam,hasselbanck, jus van port.
40
Desserts
Cassis
Panna cotta ,chocolade, peer.
12
Passievrucht
Panna cotta vanille,yuzu,braambes.
12
.jpg)
ALLERGENEN
-
Melk en zuivelproducten (inclusief lactose)
-
Eieren en ei-producten
-
Glutenbevattende granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver en spelt
-
Noten zoals amandel, hazelnoot, walnoot, cashew, pecannoot, paranoot, pistache en macadamia
-
Pinda’s (aardnoten)
-
Soja en soja-afgeleiden
-
Schaaldieren (zoals garnalen, krab of kreeft)
-
Vis en visproducten
-
Weekdieren zoals mosselen, oesters of inktvis
-
Sesamzaad
-
Mosterd
-
Selderij
-
Sulfieten (vaak gebruikt als bewaarmiddel)
-
Lupine (een minder bekende peulvrucht, soms in glutenvrije producten)