top of page
Maandmenu
December
Gelieve uw bestelling voor het weekend door te geven vóór donderdagavond.
Voorgerecht
Noordzeevis
Spinazie, scampi black tiger witte wijnsaus.
Hoofdgerecht
Hertenkalf
Knolselder, seizoensgroenten,rösti aardappel, Porto.
Dessert
Peer
chocolade, citrus.
55 euro p.p.
.jpg)
ALLERGENEN
-
Melk en zuivelproducten (inclusief lactose)
-
Eieren en ei-producten
-
Glutenbevattende granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver en spelt
-
Noten zoals amandel, hazelnoot, walnoot, cashew, pecannoot, paranoot, pistache en macadamia
-
Pinda’s (aardnoten)
-
Soja en soja-afgeleiden
-
Schaaldieren (zoals garnalen, krab of kreeft)
-
Vis en visproducten
-
Weekdieren zoals mosselen, oesters of inktvis
-
Sesamzaad
-
Mosterd
-
Selderij
-
Sulfieten (vaak gebruikt als bewaarmiddel)
-
Lupine (een minder bekende peulvrucht, soms in glutenvrije producten)
bottom of page