Kerst en oudejaar
Info
Bestellen via
Mail: maximcuisine@gmail.com
Tel.: +32471951468
Of via het contactformulier op de website
Waarborg
€60 cash te betalen bij afhaling.
Bestellingen voor kerstavond en kerstdag
Kunnen t.e.m. 17/12/2025.
Bestellingen voor oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
Kunnen t.e.m. 23/12/2025.
Afhalen van de bestelling
Kerstavond en kerstdag op 24/12/2025 van 11:00 - 16:30.
Oudejaarsavond en nieuwjaarsdag op 31/12/2025 van 11:00 - 16:30.
Door organisatorische redenen kan ik geen rekening houden met allergenen of intoleranties.
Menu's
Menu 1 € 55 per persoon
Zeebaars op vel - spinazie - scampi - jus van dille
Parelhoen - jonge wortel - tomaat - Rösti aardappel - fine champagne
Citroentaartje - framboos - braambes
Menu 2 €59 per persoon
Wijting - prei - tomaat - beurre blanc
Fazant traag gehaard - witloof - peer - butternut - kroketjes - fine champagne
Chocolade - bosvrucht - crémeux van peer - citrus
Menu 3 €68 per persoon
Wijting - prei - tomaat - beurre blanc
Coquille - bloemkool - scampi black tiger - witte wijn saus
hertenkalf - knolselder - peer - witloof - kroketjes - porto
Chocolade - bosvrucht - crémeux van peer - citrus
à la carte
Voorgerechten
Wijting - prei - tomaat - beurre blanc €22
Zeebaars op vel - spinazie - scampi - jus van dille €24
Coquille - bloemkool - scampi black tiger - witte wijn saus €25
Hoofdgerechten
Parelhoen - jonge wortel - tomaat - rösti aardappel - fine champagne €34
Fazant traag gehaard - witloof - peer - butternut - kroketjes - fine champagne €36
Hertenkalf - knolselder - peer - witloof - kroketjes - porto €38
Desserts
Citroentaartje - framboos - braambes €12
Chocolade - bosvrucht - crémeux van peer - citrus €12,50
.jpg)
ALLERGENEN
-
Melk en zuivelproducten (inclusief lactose)
-
Eieren en ei-producten
-
Glutenbevattende granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver en spelt
-
Noten zoals amandel, hazelnoot, walnoot, cashew, pecannoot, paranoot, pistache en macadamia
-
Pinda’s (aardnoten)
-
Soja en soja-afgeleiden
-
Schaaldieren (zoals garnalen, krab of kreeft)
-
Vis en visproducten
-
Weekdieren zoals mosselen, oesters of inktvis
-
Sesamzaad
-
Mosterd
-
Selderij
-
Sulfieten (vaak gebruikt als bewaarmiddel)
-
Lupine (een minder bekende peulvrucht, soms in glutenvrije producten)