top of page

À la carte

Gelieve uw bestelling voor het weekend door te geven vóór donderdagavond.

Seizoenshapjes

Seizoenshapjes €16

5 hapjes per persoon.

Voorgerechten

Carpaccio Belgisch witblauw €19

Rucola,pijnboompit,parmezaan.

Noordzeevis €24

Prei,tomaat, jus van vermouth.

Vis

Gerookte zalm €22,50

Citrus,sjalot,dille.

Hoofdgerechten

Filet pur varken €28

Bloemkool,gebakken krieltjes,dijonaisesaus.

Parelhoen €32

Seizoensgroenten,pommes fondant,fine champagne.

Zeebaars €34

Spinazie,rivierkreeft,witte wijn saus.

Vis

Kalfsfilet €33

Wortel,rösti aardappel,jus van rozemarijn.

Duif d’anjou €40

Jonge wortel,oesterzwam,hasselbanck, jus van port.

Desserts

Aardbei €12,50

Framboos,citrus,chocolade.

Passievrucht €12,50

Panna cotta vanille,yuzu,braambes

Cuisine Maxim (75 of 92).jpg

ALLERGENEN

  1. Melk en zuivelproducten (inclusief lactose)

  2. Eieren en ei-producten

  3. Glutenbevattende granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver en spelt

  4. Noten zoals amandel, hazelnoot, walnoot, cashew, pecannoot, paranoot, pistache en macadamia

  5. Pinda’s (aardnoten)

  6. Soja en soja-afgeleiden

  7. Schaaldieren (zoals garnalen, krab of kreeft)

  8. Vis en visproducten

  9. Weekdieren zoals mosselen, oesters of inktvis

  10. Sesamzaad

  11. Mosterd

  12. Selderij

  13. Sulfieten (vaak gebruikt als bewaarmiddel)

  14. Lupine (een minder bekende peulvrucht, soms in glutenvrije producten)

bottom of page