À la carte
Gelieve uw bestelling voor het weekend door te geven vóór donderdagavond.
Seizoenshapjes
Seizoenshapjes €16
5 hapjes per persoon.
Voorgerechten
Carpaccio Belgisch witblauw €19
Rucola,pijnboompit,parmezaan.
Noordzeevis €24
Prei,tomaat, jus van vermouth.
Gerookte zalm €22,50
Citrus,sjalot,dille.
Hoofdgerechten
Filet pur varken €28
Bloemkool,gebakken krieltjes,dijonaisesaus.
Parelhoen €32
Seizoensgroenten,pommes fondant,fine champagne.
Zeebaars €34
Spinazie,rivierkreeft,witte wijn saus.
Kalfsfilet €33
Wortel,rösti aardappel,jus van rozemarijn.
Duif d’anjou €40
Jonge wortel,oesterzwam,hasselbanck, jus van port.
Desserts
Aardbei €12,50
Framboos,citrus,chocolade.
Passievrucht €12,50
Panna cotta vanille,yuzu,braambes
.jpg)
ALLERGENEN
-
Melk en zuivelproducten (inclusief lactose)
-
Eieren en ei-producten
-
Glutenbevattende granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver en spelt
-
Noten zoals amandel, hazelnoot, walnoot, cashew, pecannoot, paranoot, pistache en macadamia
-
Pinda’s (aardnoten)
-
Soja en soja-afgeleiden
-
Schaaldieren (zoals garnalen, krab of kreeft)
-
Vis en visproducten
-
Weekdieren zoals mosselen, oesters of inktvis
-
Sesamzaad
-
Mosterd
-
Selderij
-
Sulfieten (vaak gebruikt als bewaarmiddel)
-
Lupine (een minder bekende peulvrucht, soms in glutenvrije producten)